Homlokzati és padlóburkolatok

burkolat2Ajánlott alapanyag

A gránit kültéri felületeken, a márvány és a mészkő pedig belső felületeken ajánlott.
Időtálló burkolatot, amely védelmet nyújt a szélsőséges időjárási hatások ellen, továbbá egyedi esztétikai értéket képvisel.

A természetes kövek jól illenek bármilyen stílusirányzathoz, ezért széles körben elterjedtek. Kiválóan alkalmas közintézmények, áruházak és lakóházak burkolására egyaránt.

A gyártás menete

A padlóburkolatok hagyományos burkolási technikával készülnek a legkülönlegesebb formában. A falburkolatok felhelyezése ragasztással vagy távtartókra történő felszereléssel kivitelezhető. Amennyiben zárt fugával kívánjuk felhelyezni feltétlen fontos a távtartók alkalmazása. A felületi megmunkálás tekintetében is több lehetőség kínálkozik, így lehet hasított, matt csiszolt, fényezett, stokkolt, homokszórt vagy kültérbe akár lángolt felület is. A hasított felület természetes kő felületet eredményez, mattcsiszolt felület nem fénylik, de sima felületű, az antikolt felület nem más, mint öregített, patinásított felület, a stokkolt és a homokszórt felület érdesített felület, a lángolt, ami gránitok esetében lehetséges, az erősen érdes rusztikus felületet eredményez.