Cégünkről

Kőfaragás

A céget Csőke Péter alapította, amely közel 45 éves múltra tekint vissza , öt alkalmazottat foglalkoztat. Az üzem 1994-ben költözött jelenlegi telephelyére, ahol a fő hangsúly évről- évre a természetes kövek – gránit, márvány, mészkő- megmunkálására helyeződött.

Töretlenül bővülő korszerű géppark nyújtotta modern technológiákat ötvözve a hagyományos kőmegmunkálással síremlékek, lakberendezési és építészeti munkák mellett közterek és emlékművek kivitelezését vállaljuk. A felhasznált alapanyagokat magunk importáljuk és saját gépparkunkkal történő megmunkálást követően kész termékek formájában értékesítjük. Folyamatosan bővülő gépparkunkkal, szeretnénk elérni a megrendelőink által támasztott igények minél gyorsabb és jobb színvonalon kiszolgálni. Az elmúlt évek során tapasztalatot szereztünk sorozatgyártási technológiában is (pl: asztallapok, asztaltalpak, gránit mosogatók stb.)

A klasszikus és modern formákon túl egyedi elképzelések megvalósítása egyaránt nyitottak vagyunk.
Telephelyünkön Belgiumból és Olaszországból importált kövek és mintadarabok széles választékban állnak az érdeklődők rendelkezésre.